Facilități & Divertisment

Facilități & Divertisment

Jacuzzi cu hidromasaj

După o zi plină de aventuri montane și explorări, te așteaptă o oază de relaxare cu bule într-o escapadă revigorantă la poalele Masivului Piatra Craiului. Este ca și cum natura însăși te învăluie într-o îmbrățișare caldă și relaxantă, oferindu-ți un binemeritat hidromasaj, iar fiecare bulă care urcă la suprafață îți va lua cu ea toate grijile.

Doza ta de relaxare și distracție în care să te scufunzi alături de prieteni sau familie, doar voi și un splash în paradisul nostru montan!

* cost suplimentar, maxim 6 persoane, maxim 38° C

Loc de joacă pentru copii
Mai mult decât un loc de joacă pentru copii, unde bucuria se întâlnește cu dezvoltarea copilului într-un mod captivant și interactiv. Un loc conceput să le dezvolte abilitățile de coordonare, echilibru și agilitate, copiii fiind încurajați să exploreze, să-și asume riscuri mici și să găsească soluții în fața provocărilor.

Această aventură în aer liber îi învață pe cei mici să-și depășească limitele în condiții de siguranță, dezvoltându-și astfel și sănătatea emoțională într-un mod cât se poate de plăcut.

Piatra Craiului
Atracții și Activități

WOLF PARK ADVENTURE
Parcul de aventură are un ansamblu de instalații și ateliere suspendate pe copaci pentru a parcurge trasee la înălțime. Parcul dispune de 5 trasee cu dificultate progresivă și 6 tiroliene.

ECHITAȚIE
Pensiunea Popasul Craiului

OBSERVATORUL DE URȘI
Cost suplimentar

DINO PARK RÂȘNOV

ÎNCHIRIERE BICICLETE / ATV

GRĂTAR

FIRE PIT (cost suplimentar)

PARCARE PROPRIE PRIVATĂ

Descoperiți un sejur inedit în Piatra Craiului

Locul ideal pentru a vă petrece concediul într-o atmosferă călduroasă și primitoare.